Fasteaksjonen

Fasteaksjonen

Konfirmantene hadde innsamling til Kirkens Nødhjelp.

FASTEAKSJONEN: Kr. 35 312 kroner ble tirsdag kveld samlet inn til Kirkens Nødhjelp sitt arbeid. Tusen takk til alle konfirmantene som gikk rundt på Vegårshei med bøsser! Dere gjorde en kjempeinnsats i snøværet.

Fikk du ikke gitt? Da er det fremdeles mulig å gi en gave på VIPPS til 2426

Forhåndsmelding:

Tirsdag ettermiddag/kveld (28.3.) fra ca kl. 17.00 håper vi de fleste av kommunens husstander får besøk av en av våre konfirmanter fra Guds Menighet eller Den norske Kirke. Da er de nemlig med på den årlige “Fasteaksjonen”.

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon er Norges nest største innsamlingsaksjon som engasjerer rundt 40 000 frivillige bøssebærere fra 1200 norske menigheter som samler inn penger til Kirkens Nødhjelps arbeid.

Nesten 800 millioner mennesker lever uten tilgang til rent vann i verden i dag pga. jordskjelv, tørke, flom eller krig. Kirkens Nødhjelp jobber med akutt bistand i katastrofer og med langsiktige prosjekter for å redusere nød og fattigdom i verden. Vi jobber for fred og rettferdighet, og for å redde liv.

Så ta godt imot bøssebærerne som kommer rundt. Eller du kan gi på VIPPS nr 2426.

I fasteaksjonen samler vi inn penger til dette livsviktige arbeidet, med særlig fokus på tilgang til rent vann og de enorme ringvirkningene dette har for et menneske.

Powered by Cornerstone