Vi starter Alpha-kurs

Vi starter Alpha-kurs

Om Alpha

I Alpha er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset består av 10 tankevekkende samlinger, samt del av en  helg. Alpha har lav terskel, det er vennlig og det er moro! På Alphakurs vil du bli tatt på alvor med dine tanker, ideer og spørsmål. Ingen spørsmål er for store og ingen spørsmål er for små. I tillegg er Alpha noe som de aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om. Mer enn 16 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha.

Hvem er det for?

Alpha er for alle som er interessert! Alle er velkomne på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Alt fra noen som prøver å finne ut om Gud finnes til at noen rett og slett søker et nytt miljø og nye venner. Andre igjen ønsker mer kjennskap til den tro de har. Vi oppmuntrer til å spørre noen med på Alpha!

Hvordan bli med?

Du kan jo snakke med noen av de i ledergruppa: Else Marie Endal Flaten, Jon Bergan, Erling Myre, Wayni Bergan, eller hovedleder - der du også kan melde deg  på: Knut Sunde, tlf 97004985, knut@gudsmenighet.no

Her kan du også få ytterligere opplysninger om du ønsker det. Kurset er gratis. Arvid Hunemo vil ha noe undervisning og vi vil også bruke noe nett-undervisning.

Kurset starter opp med Alpha-middag 14.9. Her får du en smakebit og kan bestemme deg etterhvert om du blir med videre.

Ønsker du å være med på Unge-Voksne Alpha  (18-25 år) så snakk med Knut Olav Vangstad, tlf 47753939 (sannsynligvis samling hver uke).

Velkommen på Alpha-samlinger – ta kontakt!

Arrangør: Guds Menighet Vegårshei.

Powered by Cornerstone