Guds Menighet Vegårshei arrangerer Bil O-Løp
2. Påskedag kl. 16:00!
 
Siden vi fortsatt er under smitteverns regler som gjør til at det ikke arrangeres møtevirksomhet i påsken, her på Huset, prøver vi i år som i fjor med et alternativ.
NiTo har tidligere arrangert rebusløp, men denne gang prøver vi på en ny variant.
For å være med på denne aktivitet bør man ha en smart telefon med seg i bilen. Oppgaver vil bli gitt via en tekstmelding som man åpner nettleser på telefon og vil derfor ta oss inn i et kart, som man skal orientere seg frem til forskjellige poster.
 
Info om selve postene og kartet, fås ved start, eller påmelding.
På postene er det fortsatt slik at der er aktiviteter for både barn, unge og eldre. Det vil fortsatt være viktig å komme til postene for å samle bokstaver til løsningsord til slutt.
 
I og under løpet er det smittevernregler som blir ivaretatt på den måten at hver bil, er en kohort. Man skal ikke gå ut av bilen annet enn på oppfordring av postmannskap.
Man må beregne at dette løpet vil ta ca. 1,5 time.
Om man vil være med er dette gratis for alle, men ønsker noen å gi en gave « i kollekt» kan man vipse det man ønsker til vipps nr. 76568
 
Påmelding:
Siden dette krever en del mannskap og arbeid, setter vi stor pris på om dere ber med dere mange, selvfølgelig i egne biler.
Påmelding til Per Langemyr 481 50 100, innen 2. påskedag kl. 13:00.
 
Ved påmelding sendes navn på «laget».
 
Ved påmelding vil det komme en tekstmelding tilbake hvordan man gjør videre.