Hei. Drømmer du om en god ferie til sommeren eller høsten. Alene ferie eller sammen med ektefelle og/eller barn (eller andre kombinasjoner). Ved sjø, i innlandet eller på fjellet. Rolig og avslappet atmosfære, aktiviteter eller en skikkelig tur som du lenge har drømt om.

Guds Menighet Vegårshei ønsker å bidra til noen gode opplevelser for du/dere.
Vi har et fond i menigheten som kan brukes på gode tiltak til glede for bygda
og folka som bor her.

Nå har du mulighet til å søke på tilskudd i forbindelse med ferie denne sommer og høsten.

Hvem kan søke?
ALLE i bygda kan søke, men vi prioriterer de som ellers ville fått økonomisk utfordring med å få et slikt ferieopphold til økonomisk.

Hva kan du søke om midler til?
Det kan være dagsturer eller turer med overnatting. i egen bil eller bruke andre framkomstmidler.
Du kan reise til dyrepark eller andre destinasjoner. Leie campingvogn eller leie en frittstående hytte eller en campinghytte. Ta en Oslo-tur eller tur til Danmark (om det blir mulig).

Hvordan søke og hvordan behandles søknadene?
Du kan søke på papir og sende menigheten/legge i postkassa på Huset, eller sende søknad på e-post til post@gudsmenighet.no.
Søknaden bør inneholde hvorfor du bør få midler og hva de er tenkt brukt til. Et enkelt budsjett eller oppstilling av det tilskuddet skal gå til er også fint. Vi krever ingen dokumentasjon på din privatøkonomi, men fortell gjerne litt om utfordringene med å få en slik ønsket ferie, uten midler utenfra.
Søknadsfrist i første omgang er 20. juni, men mulighet for å behandle flere søknader (fortløpende) også etter dette.
Søknaden vil bli behandles konfidensielt av Knut Sunde, Erling Myre og Camilla Saga.
Vi kommer heller ikke til å gå ut i offentligheten med hvem som har fått tilskudd, men de som får står selvfølgelig fritt til å fortelle om det – om de ønsker. Det vil bli utbetalt tilskudd på grunnlag av reservasjoner, kvitteringer, andre dokumentasjoner eller etter avtale.

Hytteferie – Sommer eller høst?
Tre av menighetens familier har stillt sin hytte til disposisjon for ferieopphold i sommer eller høst.
Det er hytta til Ruth Hege og Erling Myre i Tavlefjella ved Nordfjorden, hytta til Anne og John Georg Songedal som ligger opp samme veien, og hytta til Klara og Knut Sunde på Gautefallheia.
Du kan søke om å få låne den gratis i en helg eller inntil 5 dager fram til 15. november.
Andre utleieregler gjøres kjent ved evnt. inngåelse av låneavtale.

Hvem – Hva – Hvordan?
Dette er også et tilbud til alle i bygda. Send inn søknad og den vil fortløpende bli behandlet fram til 20. august. Send enkel søknad som nevnt på foregående side og vi gir tilbakemelding så raskt vi kan.

Lurer du på noe kan du kontakte pastor Knut Sunde på tlf 97004985.

2021-05 feriebrosjyre