Vi inviterer ungdommer med på Kinatur.

I påska neste år arrangeres det tur til Kina. Noen vegårsheiinger blir med på turen og vi ønsker også å invitere med noen ungdommer som er med i ungdomsarbeidet vårt med på turen.
Dere kan lese mer om turen her: http://silkeveien.org/Portals/468/Påsketur%202018%20i%20Kina.pdf

Vi kommer til å bli kjent med misjonsarbeidet Guds Menighet er med og støtter i Kina, i tillegg til å bli kjent med kulturen, naturen og folket i dette spennende landet.
Aldersgrense: 10.klasse og eldre. Hver av ungdommene betaler en egenandel på 5000.- Resten av deltakeravgiften dekker menigheten.
Turen er altså i påska men man må få fri fra skolen et par dager i forkant av påska. Vi er heime på Vegårshei igjen seint på kvelden 2.påskedag.
Har du lyst til å bli med sender du en enkel søknad til Svein Flaten på menighetskontoret der du forteller hvorfor du har lyst til å være med. Enten på e-post: post@gudsmenighet.no, eller i postkassa på utsiden av menighetskontoret. Blant de som søker kommer vi til å trekke ut to stykker som blir med på turen.

Er det noe dere (eller foreldrene deres) lurer på kan dere ta kontakt med Per Reidar Haugenes som er med og arrangerer turen på mob 992 38 061, eller Svein Flaten 479 68 638.

Søknaden må være inne før jul.

2017-12-05T09:57:48+00:00