Julemessa ble en festdag i år også

Årets julemesse, den 37. i rekka ble en festdag. Mye folk og god stemning. Loddsalg, kafè, elgsuppe, gjennomganger og minikonsert med “Glasang”. Ca 180.000,- i bruttoinntekt er et glimrende resultat. En spesiell takk til messekomiteen som i år har bestått av: Inger V. Olsen, Eli Saga, Aina Ekra Voie, Ellen Bergan, May-Brit Løvdal Myre og Heidi Strand.

Her er trekningslista:

Barnebok:

Bok: Johan Holvik, Lego: Maya Ettestøl, Husquarna sett: Lea Isabell Ringsby, Tegnsett: Solveig Sunde, Plugin: Filip og Linnea Hugstmyr, Bingolotto: Jon og Lars Saga, Slim: Helene Garthus, Trillebag: Louise Myre Dale, Lampe: Paw Mu Taw, Newborn: Marta og Arnold Lauvland, Sverd: Sigrid Songedal, Perler: Kristoffer Tollefsrud, Prinsessekjole: Ivar E. Flaten, Fotball: Malin Langemyr, Techno-lego: Solveig Sunde, Pennal: Silje Haugenes, Hoppetau: Ivar E. Flaten, Dukketrille, Julie Kaldal, Tøyfotball: Knut Eikås, Icecreammaker: Anine Selås Fjeld, Icecreammaker: Tiril Bjørnstad, Lampe: Mari U. Bjørnstad, Verktøykasse: Emilia Townsend, Spill: Fam.Solheim Løvnes, Tegnsett: Mari U. Bjørnstad, Lego: Marie Langmyr, Pennalhus: David Haugenes, Plugin: Marta og Arnold Lauvland, Penalhus: Einar Stebekk, Bil: Sofie Åsheim, Skateboard: Kristine Garthus, Lue: Eirik og Lina Emilia Bakken, Lue: Jonas og Tomine K. Haugaas, Kalender: Lina Emilia og Eirik Bakken, Kjelke: Helle Kaldal, Dukke med dukketøy: Lillit Hasratyan, Gavekort Dyreparken: Jon Saga.

Kniv og trearbeider:

3 trefigurer: Birgit og Tallak Bakken, Ugle i tre: Lars Saga, Skjærefjøl: Odny Bjørkholt, Skjærefjøl: Tolv Voie, Skjærefjøl: Marte Haugenes, Kniv: Per Ivar Hommelsgård, Kniv: Aud og Karl Bjelkåsen, Kniv: Aud og Karl Bjelkåsen, Kniv: Torgjerd Myre.

Hovedtrekning:

Engel: Magnus og Maria Langan, Hårprodukter: Marit Flaten Frigstad, Lilla håndklær: Helga Britt Skarvang, Bok: Bente Lorentzen, Vase: Kari og Ole Nes, Kaffe og twist: Fam. Gunnar Solvik, Hammer og håndkle: Berit og John Petter, Blå grytekluter: Solveig Solberg, Kurv: Kjersti Vefald, Voksduk: Else Liv og Terje Sollid, Knappeskrin: Kari og Are Garthus, Hekksaks: Tove og Kåre Haugaas, Håndklær: Maylin Bergan Arnesen, Lysglass og duk: Grete Oland, Ullbukse: Halvor Ettestøl, Toalettmappe: Solveig Strømø, Bok: Torgjerd Myre, Fluktstol: Bjørg Dalane, Vindusvasker: Stina og Madelen Sveigane, Kurv med bok: Åshild og Ivar Songe, Brikke, servietter og lys: Gudrun Helga Myre, Bok: Inger Ettestøl, Fillerye: Terje Røer, Skåler: Kjell Ivar Bjørkholt, Tv-kanne: Arild Flaten, Knappeskrin: Ragnar Ettestøl, Bok: Fam. Nils Finsrud, Grytekluter: Liv Torunn og John Sigurd Solstad, Mixmaster: Sofie Songedal, gavekort Snowking: Eli og Arild Colbjørnsen, Gavekort VSA: Grunde Stebekk, Gavekort Fotbehandling: Signe Karin Åsheim, Gavekort Matglede: Kjell Ivar Bjørkholt, Gavekort Guidance: Lillian Nes, Linnea blomster: Ragnhild Sines, Gavekort VSA: Einar Lindland, Gavekort Kilsloftet: Rannveig Haugestøl, Gavekort Fotbehandling: Marta Dalen, Gavekort Stuten kafe: Gjertrud Ormshammer, Gavekort XL-bygg: Hilda og Harald Myre, Gavekort Guidance: Liv Torunn og John Sigurd Solstad, Steikepanne: Einar Finsrud, TV-kanne: Siri Moland, Eplemost Færsnes: Torill Øya, Engel: Gunstein Lindtveit, Skåler: Tove Gautland, Røykovn: Kay Kyllingstad, Krumkakejern: Kari Langemyr, Blå løper: Julie og Kjetil, Glassbolle og skåler: Ragnhild Sines, Strikka teppe: Kjell Ivar Bjørkholt, Vaffeljern: Erna Vindholmen, Rød løper: Eva og Dagfinn Lofstad, Krystallglass: Helga og Peder Torp, Laken: Anne Guro og Torkel Ausel, Julekaker: Einar Lindland, Julekaker: Anna Emilie Løwe, Julekaker: Fam. Taxerås Sørensen, Julekaker: Unni og Ole Ingvald Smeland, Skriver: Kay Kyllingstad, DAB-radio: Judit Berg, Service til 8: Bjørg Dalane, Hekla duk/teppe: Eli og Arild Colbjørnsen, Sykkel: Bjørg og Tore Myre, Lap-top: Kjell Ivar Bjørkholt.

2017-12-04T09:20:46+00:00