Det blir julemesse på Heia i år også!

Det meste av arrangementer er avlyst i disse dager, men en ivrig gjeng i Guds Menighet Vegårshei inviterer likevel til den tradisjonelle julemessa nå den siste lørdagen i november.

Riktignok blir det en helt annerledes julemesse i år, men mulighetene blir likevel flere. Av smittevernhensyn blir det ikke mulighet til å sitte ned i Vegårshei Forsamlingshus under messedagen. Vi åpner kl. 11.00 og holder på fram til kl. 15.00. De som besøker messa blir sluppet inn i en «vandre-løype» enten en og en eller sammen med mennesker de vanligvis er sammen med. På denne vandrerunden kan de stoppe opp ved et par forskjellige lotteribord eller ta lodd på det store hovedlotteriet. Kjøp gjerne lodd ved å ringe/SMS til 97004985. Videre er det mulighet for å kjøpe julegaver av forskjellige slag. Det er både trevarer og ting som er strikka, hekla eller hjemmeprodusert på annet vis.

Tradisjonen tro er det også salg av bakevarer som lefse, søsterkake og hjemmelagede småkaker. Og ikke minst får en mulighet til å ta med seg en porsjon «elg-suppe på boks» før en går ut.

Betaling skjer ved VIPPS, bankkort eller sedler (uten veksling).

I løpet av dagen vil det også bli mulighet for å bli med på et bilrebusløp i sentrumsnære områder. Dette er en flott aktivitet for familier eller andre som vil kjøre en tur sammen. Påmelding til Per Langemyr 481 50 100. Meld på navn på lag på SMS i tidsrommet 11:00 til 12:30 lørdag 28.11.20.

Trekning på hovedlotteri og annonsering av bilrebusløpvinnere blir direkteoverført på eget Facebookarrangement. Besøk gjerne menighetens Facebookside for mer info.

Og smittevernregler følges nøye opp i alle deler av arrangementet.