Bli med på menighetsweekend i Fyresdal

Den 24-26 august er det igjen klart for menighetsweekend.
Vi drar til Fyresdal kurs og leirsted og håper på sommervarme, bading, tur og gøy☀️
Siden sist vi var der er det kommet en stor hall som kan brukes både av små og store⚽️🏀🏐
Svein Flaten og Knut Olav Vangstad blir med og har møter og bibeltime. Leif Hallgeir med flere blir med og ordner opplegg for barna og tweensa.

Knut sunde vil ta ansvar for maten gjennom hele helga! Vi andre har kjøkkentjeneste før og etter måltidene.
Ungdommene (fra 8.klasse og oppover)får eget opplegg og møter, men er litt sammen med oss også👍🏼

Det blir kveldstanker, barnemøter, bruskasseklatring, ballspill, humorkveld, familiemøte på søndag med nattverd og tur som passer for alle aldre på lørdag. Kosetur og topptur🤗

På turen har vi med oss matpakke som vi smører på morgenen, så ta med en liten tursekk, drikkeflaske og turtøy. Det er også bademuligheter rett utenfor døra, så ta med badetøy også.

Vi tar med oss slushmaskin, også deler vi på å ta med kake, godteri eller frukt, dette får dere mer informasjon om nærmere turen.

Vi gleder oss til en ny helg hvor vi kan være sammen på tvers av generasjoner og dele livet midt i en hektisk hverdag. Sett av helga og bli med på ei innholdsrik helg. Det er ingen som er for gamle eller for unge til å være med!

Felles avreise fra Huset klokka 17.00
Trenger du å sitte på med noen så snakk med Anne Songedal på tlf: 454 26 060
Har du en ledig plass i bilen så si i fra om det også🚗

Er det vanskelig å bli med på grunn av økonomi så ta kontakt med Svein Flaten, så finner vi en løsning😊