Påske er ikke bare fridager, tur, gulfarge, hare, egg og appelsiner. Påske er en av menighetens høytider der vi også ønsker å gi et tilbud om møtepunkter med påske-evangeliet slik Bibelen forteller om.

Vi håper du har anledning til å være med på noe av det som skjer i fellesskap. Husk også at vi har en egen påskekalender spesielt beregnet på familier. Denne kan du hente i gangene på Forsamlingshuset eller ta kontakt med Kari.

Vi ønsker alle en god, velsignet og fredfull påske – hvor du enn måtte være: Guds fred!

Her er en oversikt, men se også kalenderoversikten:

Palmelørdag kl. 19.00:     «Mammakveld” – Inspirasjonssamling for mødre i alle aldre.

Palmesøndag kl.11:00:     Familiegudstjeneste.  Team 2. Kari Garthus leder og Maren Johanne Karterød har andakt.

Palmesøndag kl.17:00:     Palmesøndagsfest i Åmli Menighetssenter. Knut Sunde og Glasang.

Onsdag kl. 11.30:             Påske-andakt på Vegårshei bo- og omsorgssenter. Nattverd. Knut Sunde.

Skjærtorsdag kl. 19:30:  Påskevandring i ord og musikk. Med nattverd og mulighet for å stoppe igjen og spise kvelds. Knut Olav Vangstad og Else Matilde

Langfredag kl. 11:00:      Langfredagsgudstjeneste.   Vi er med på lidelseshistorien slik evangeliene forteller. Knut Sunde, Torunn Vangstad, Eva Haugenes og Ingeborg Seland.

Påskedag kl. 09:30:          Vi feirer påskedagsfrokost på Huset!  (Ta med pålegg du ønsker, vi ordner brød, egg og drikke.)

Første Påskedag kl.11:00: Høytidsgudstjeneste. (Ikke søndagsskole) Team 3, Knut Sunde og Marte Songe.