Hvorfor tro på Gud?

Begynn med å se denne:

https://www.youtube.com/watch?v=JvNwdCHMYEI

 

Lytt til min lille introduksjon til “hvorfor tro på Gud?” Eller les notatene og diskuter bildene.
https://mcdn.podbean.com/mf/web/ztbkad/Uke_39_Lifegrupper_Hvorfor_tro_p_JesusWAV7u9fo.mp3

 

 

Hva tenker dere, hvorfor skal vi tro på Jesus? Jeg tenker lite på bevis for kristen tro.

Jeg snakket jo med han i morges, og fikk bønnesvar forrige uke, men da jeg begynte på VGS var dette ett helt avgjørende spørsmål for meg. Hadde jeg ikke kunnet konkludert med at dette gir mening, så hadde jeg slitt med å tro på Gud. Etter to år med lesing av bevis både for og mot kristen tro konkluderte jeg med at jeg nå trengte mer tro for å ikke to på Jesus enn å skulle tro på han. Jeg skjønte også at, hvis detter er sant, så må jeg forholde meg til det Jesus sier, og la det prege livet mitt. Min respons var å reise på bibelskole med Ungdom i Oppdrag med et ønske om å se hvordan Jesuslivet ser ut i praksis.

Dette har vært en fantastisk reise, og et liv jeg vil anbefale alle. Ikke fantastisk siden det er det letteste og alltid gøyeste, men siden det er sant, og det gir en glede og en trygghet som gjør oss robuste.

 

Her er 10 av mine bevis for at Gud finnes: Hvilke synes du er best?